AVUI CUINEM EN HOMENATGE AL RECENTMENT DESAPAREGUT SANTI SANTAMARIA
PILOTA AMB PÈSOLS, FAVETES I TIRIBECS
- 600 g de carn picada - 2 ous
- 2 alls
- 1 c / s de julivert picat
- 30 g de molla de pa
- 10 g de llet
- sal
- Pebre negre acabat de moldre
- Pastanagues
- 2 alls
- 1 c / s de julivert picat
- 30 g de molla de pa
- 10 g de llet
- sal
- Pebre negre acabat de moldre
- Pastanagues
- 50 g de pèsols
- 50 g de favetes
-120 g d'avellanes picades, DO REUS
- 200 g de tiribecs
- 2 l de brou d'au
- 4 c / s d'oli d'oliva verge
- 50 g de farina
- 50 g de favetes
-120 g d'avellanes picades, DO REUS
- 200 g de tiribecs
- 2 l de brou d'au
- 4 c / s d'oli d'oliva verge
- 50 g de farina
- Barrejeu la carn picada amb els ous,la molla de pa remullada amb llet, les avellanes picades, els alls també picats i el julivert.
- Salpebreu-ho.
- Feu 4-6 pilotes i passeu-les per farina.
-Netejeu les verdures, blanquejeu-les en aigua i refredeu-les.
-En una olla amb brou d'au, coeu a foc lent les pilotes durant uns 20 minuts, fins que estiguin al punt.
-Salteu les verdures en oli d'oliva i serviu-les juntament amb les pilotes acabades de sortir de l'olla.
Les fotografies de la recepta les posarem una vegada tinguem el plat a punt de tastar!!
ResponEliminaFins demà.
Glòria