dilluns, 21 de març del 2011

Cuina de primavera- 1a sessió-

AVUI CUINEM EN HOMENATGE AL  RECENTMENT DESAPAREGUT SANTI SANTAMARIA


 PILOTA AMB PÈSOLS, FAVETES I TIRIBECS


- 600 g de carn picada - 2 ous
- 2 alls
- 1 c / s de julivert picat
- 30 g de molla de pa
- 10 g de llet
- sal
- Pebre negre acabat de moldre
- Pastanagues
- 50 g de pèsols
- 50 g de favetes
-120 g d'avellanes picades, DO REUS
- 200 g de tiribecs
- 2 l de brou d'au
- 4 c / s d'oli d'oliva verge
- 50 g de farina




- Barrejeu la carn picada amb els ous,la molla de pa remullada amb llet, les avellanes picades, els alls també picats i el julivert.
- Salpebreu-ho.
- Feu  4-6 pilotes i passeu-les per farina.
-Netejeu les verdures, blanquejeu-les en aigua i refredeu-les.

-En una olla amb brou d'au, coeu a foc lent les pilotes durant uns 20 minuts, fins que estiguin al punt.

-Salteu les verdures en oli d'oliva i serviu-les juntament amb les pilotes acabades de sortir de l'olla. 

- Amaniu-ho tot amb un rajolí d’ oli d'oliva verge.

1 comentari:

  1. Les fotografies de la recepta les posarem una vegada tinguem el plat a punt de tastar!!
    Fins demà.

    Glòria

    ResponElimina