aperitius i masses salades - ESTIU 2010 dolços de tardor - 23 novembre 2010 pica-piques de Nadal "low Cost"- desembre 2010 Cuina familiar de Nadal- desembre 2010 Cuina d'aprofitament- 25 gener 2011
dimarts, 27 de novembre del 2012
Salmó amagant una esqueixada
200 gr. de bacallà esqueixat dessalat
1 sobre de salmó
4 tomàquets secs
100 gr. d’olives negres
1 ou dur
1 ceba tendra
Unes fulles de julivert
100 ml d’oli d’oliva
Sal i pebre
Ous de salmó o olivada negra
Fem un "picadillo" amb els tomàquets secs, les olives negres, la ceba tendra i l’ou dur
Ho barregem amb el bacallà esqueixat.
Triturem unes fulles de julivert amb oli d’oliva
Folrem un motlle amb salmó fumat.
Farcim amb l’esqueixada.
Emboliquem bé i premem.
Desemmotllem i servim, amb uns ous de salmó com a decoració ( i més econòmic una mica d’olivada negra)
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada