dimarts, 27 de novembre del 2012

Timbal de meló. alvocat i salmó



1 sobre de daus de salmó
Un pot d’anxoves
Un quart de meló
Oli d’oliva
Vinagre de mòdena
Barreja d’enciams
1 alvocat
Uns quants nachos

Tallem el meló molt prim, amb l’ajuda d’una mandolina. Disposem els talls de meló, intercalats amb les anxoves. Disposem el salmó per sobre el meló i les anxoves
Pelem i tallem l’alvocat a dauets. Piquem els nachos.
Fem una vinagreta, emulsionant tres quartes parts d’oli amb una de vinagre de Mòdena.
Amanim la barreja d’enciams amb una vinagreta de Mòdena.
Afegim l’alvocat i acabem amb la pols de nachos i una mica de flor de sal.

2 comentaris:

  1. Que ricura madre mía, me quedo con tu receta Besos.Me quedo de seguidora.Besos.
    http://doris-miscosillas.blogspot.com.es/

    ResponElimina