dijous, 8 de juliol del 2010

2a sessió

Avui farem un pastís salat d'olives i pernil dolç:

Necessitem:

  • -250g de farina
  • - 4 ous
  • - 1 sobret de llevat
  • -1/2 gotet de cava
  • -1/2 gotet d’oli d’oliva Siurana
  • -1 paquet de taquets de pernil dolç
  • - 1 llauna d’olives (sense pinyol)
  • - 100g de formatge ratllat

Barregem els ous, l’oli i el cava amb la batedora

Hi afegim la farina i el llevat i ho barregem fins aconseguir una massa fina i homogènia

Amb una espátula hi barregem les olives, el pernil a taquets i el formatge ratllat i ho remenem amb cura.

Untem un motlle de corona, de silicona, amb oli, i hi aboquem la massa.

Ho posem al forn, preescalfat a 200º, uns 45 minuts.

3 comentaris:

  1. A veure com anirà!
    Tenim una nova incorporació, la M.Jesús!

    ResponElimina
  2. Hola!! Sóc "la nova incorporació" !! Com arribo una mica tard.. he fet els deures a casa... la foccacia que vau fer dimarts (i bé ha sortit planeta i una mica dura, però comestible) aixi que aquesta tarde ja us demanaré consells.... Fins desprès!!!

    ResponElimina
  3. Això té una pinta deliciosa! Ja veig que el taller està sent tot un èxit ;)
    Felicitats!

    ResponElimina