Avui farem un pastís salat d'olives i pernil dolç:
Necessitem:
- -250g de farina
- - 4 ous
- - 1 sobret de llevat
- -1/2 gotet de cava
- -1/2 gotet d’oli d’oliva Siurana
- -1 paquet de taquets de pernil dolç
- - 1 llauna d’olives (sense pinyol)
- - 100g de formatge ratllat
Barregem els ous, l’oli i el cava amb la batedora
Hi afegim la farina i el llevat i ho barregem fins aconseguir una massa fina i homogènia
Amb una espátula hi barregem les olives, el pernil a taquets i el formatge ratllat i ho remenem amb cura.
Untem un motlle de corona, de silicona, amb oli, i hi aboquem la massa.
Ho posem al forn, preescalfat a 200º, uns 45 minuts.
A veure com anirà!
ResponEliminaTenim una nova incorporació, la M.Jesús!
Hola!! Sóc "la nova incorporació" !! Com arribo una mica tard.. he fet els deures a casa... la foccacia que vau fer dimarts (i bé ha sortit planeta i una mica dura, però comestible) aixi que aquesta tarde ja us demanaré consells.... Fins desprès!!!
ResponEliminaAixò té una pinta deliciosa! Ja veig que el taller està sent tot un èxit ;)
ResponEliminaFelicitats!