dimarts, 20 de juliol del 2010

Quarta sessió, pastís de croissants i altres delicattessen!

Per fer el pastís de croissants necessitem:


La recepta l'agafem d'aquí, passejeu-vos pel blog de la Gemma, hi trobareu un munt de receptes per fer , assaborir i quedar bé!

Ingredients: (per un motlle de 22cm)

· 6 croissants grossos
· 3 ous petits
· 9 talls de pernil dolç
· 9 talls de formatge
· Llet

Preparació:

Untar un motlle desemotllable amb oli o mantega.
Obrir els croissants pel mig i folrar la base amb el croissant xopat de llet. Posar una capa de formatge i una capa de pernil dolç. Amb una cullera escampar un ou batut per tota la superfície. Tornar a fer una capa de croissant, formatge, pernil i ou. Tornar a repetir el procés per tercera vegada acabant amb la capa de pernil. Abocar l’ou que queda i coure’l a 150º uns 30 minuts.


Les altres delicattessen aquesta tarda!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada