Ja hem fet la segona sessió del taller.
Hem fet pastissos salats i piruletes de formatge.
El primer que hem fet és el pastís salat d'olives i pernil. Aquí podeu recordar la recepta!
Després hem fet el CAKE DE FORMATGE BLAU, PERES I NOUS que l'hem agafat del blog de la glutoniana. Nosaltres l'hem fet amb farines i ingredients normals, la recepta original és sense gluten.
Ingredients:
3 ous
½ got d’oli d'oliva
½ got de llet
2 peres ercolines
sal i pebre
Al final hem fet unes piruletes de formatge tal i com ens explica la Dolorss aquí. I em sembla que és el que ha impactat més de tota la tarda!
Ole ole! Ai que me'n menjaria jo un trosset de cada!
ResponEliminaJo els vaig fer amb farina sense gluten, però tots dos eren de receptaris amb farina normal, així que cap problema.
En tinc varis de salats pendents, un de formatge de cabra amb carbassó que és una delícia!
Veig que heu fet feina al curs, i la foccaccia ummm jajaja