dimecres, 14 de juliol del 2010

3a sessió. COCA DE RECAPTE

Per a fer la massa salada necessitem:
• -5og d'oli d'oliva
• -150g d'aigua
• -400g de farina
• -1culleradeta de sal

En una cassola poseu a escalfar l'oli. Quan es calent hi afegiu l'aigua i la sal, remenant amb una espàtula de fusta. Després, sense deixar de remenar, anar-hi tirant la farina, i quan es pugui acabar-ho d'amassar amb les mans.Ha de quedar una massa oliosa i elàstica



Per a la coca de recapte necessitem:
• -Massa salada
• -ceba
• -pebrot
• -oli-
• -sal
• -un polset de pebre
• -una culleradeta de "Pimentón de la Vera"
• -Un raig d'oli.

Fem la Massa salada .
Posem un paper vegetal en una safata i damunt hi estirem, ben fineta, la massa.
Tallem la ceba i el pebrot finets, els posem en un plat i els posem 3 minuts al microones a potència màxima. També ho podem sofregir una miqueta a la paella amb una miqueta d’oli fins que vegem que la ceba esta cuita, però blanqueta de color,

Posem els talls de pebrot i la ceba damunt la massa, ho salem abundantment, hi posem pebre, ho espolsem amb el Pimentón de la Vera i ho reguem amb un raig d'oli d'oliva.
Es posa al forn fins que veiem que ja es cuita.
Es pot menjar tèbia o freda.


Recepta publicada al blog:
http://nototsonpostres.blogspot.com/2008/11/coca-de-recapte.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada